Logo Bron Verkeer


Kantoor: (0345) 58 25 02

Uw verkeersinventaris exact in beeld

Wegmeubilair en permanente verkeersvoorzieningen krijgen heel wat te verduren: weersinvloeden, vandalisme, onoplettende weggebruikers. Voor een optimale veiligheid is goed beheer dan ook essentieel. Wij ondersteunen daar graag bij.  Als onderdeel van onze dienstverlening brengen wij de verkeersinventaris en onderhoudstoestand in kaart. Waar nodig voeren wij onderhoud uit of zorgen we voor vervanging. 

Gebruiksvriendelijk online GIS-systeem


Met name voor gemeenten en toeristische routebureaus is ons online GIS-systeem interessant. Hierin brengen wij uw complete verkeersinventaris in kaart. Van elk object wordt een digitale foto gemaakt. Deze wordt ingevoerd in het systeem en voorzien van GPS-coördinaten, omschrijving en locatiegegevens. Het systeem is online te raadplegen, zodat men ook onderweg alle gegevens paraat heeft. Met behulp van het GIS-systeem heeft u altijd inzicht in de kosten van vervanging en onderhoud.  Het helpt u om efficiënt te werken, waardoor u kunt besparen op personele inzet.

Onnodige kosten voorkomen?


Met goed onderhoud verlengt u de levensduur van verkeersmeubilair. En dat kan jaarlijks vele euro's schelen. Na de inventarisatie en inspectie stellen wij daarom graag een onderhoudsplan voor u op. Zo weet u precies waar de komende jaren onderhoud nodig is en welke kosten hieraan verbonden zijn. Ook heeft u hiermee de verkeersinventaris in uw gemeente of bedrijventerrein exact in beeld.

De voordelen van een onderhoudsplan

  • Geen onnodige vervangingskosten
  • Meerjarenplanning van het onderhoud
  • Verkeersinventaris nauwkeurig in kaart gebracht

Besparen op het onderhoud van uw verkeersinventaris? Neem gerust contact met ons op.
Bron Verkeersvoorzieningen
Gerdina's Hof 49
4191 MX Geldermalsen
(0345) 58 25 02