Logo Bron Verkeer


Kantoor: (0345) 58 25 02

Snel en efficiënt

Veiligheid gaat in het verkeer voor alles. Bij het uitvoeren van opdrachten is het beperken van de hinder dan ook essentieel. En dat begint bij een goede voorbereiding en gebruik van het juiste materiaal.

Praktische oplossingen


Niet alledaagse opdrachten vragen om onconventionele oplossingen. Dat betekent ook dat standaard gereedschap en materiaal soms niet genoeg is.
'Hier gaan we bij Bron Verkeersvoorzieningen vooral praktisch mee om. In Almere moesten we de bewegwijzering langs alle fietspaden inspecteren. Met de auto is dat natuurlijk een crime met al die paaltjes die midden op de fietspaden staan. De oplossing? Een quad! Hiermee rijd je gemakkelijk langs alle paaltjes. Bovendien is een quad veel minder hinderlijk voor het overige verkeer en werkt het veel sneller. Je stapt op en je bent weg!'
Inmiddels is de quad een vast onderdeel van het wagenpark geworden. Met een op maat gemaakte kar annex werkbank wordt hij regelmatig ingezet voor de meeste uiteenlopende opdrachten.

Piet Bron:
'Efficiëntie is belangrijk en een goede voorbereiding draagt hier zeker aan bij. Neem bijvoorbeeld het plaatsen van borden langs de A2, één van de drukste wegen in ons land. Die borden monteren  we vooraf in onze werkplaats en komen met het kant en klare bord ter plaatse. Het hoeft dan alleen nog maar geplaatst te worden. Dat scheelt uren afsluiting van rijstroken en verhoogt de veiligheid. Zo'n operatie leidt het verkeer tenslotte toch af.'
Bron Verkeersvoorzieningen
Gerdina's Hof 49
4191 MX Geldermalsen
(0345) 58 25 02