Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een:

Uitvoerder Verkeersvoorzieningen


(40 uur per week | Werkgebied: heel Nederland, standplaats Geldermalsen)

Wat ga je doen?

In deze functie ga je elke dag het land in. Je geeft leiding aan een gespecialiseerde groep buitendienstmonteurs die op verschillende plekken in het land verkeersvoorzieningen en bewegwijzering plaatsen. Je werkzaamheden zijn erop gericht dat zij hun werk efficiënt en effectief kunnen verrichten. Je werkdag start met het klaarzetten van de materialen op onze locatie in Geldermalsen. Je controleert inkomende materialen, voorraden en bussen en draagt zorg voor een opgeruimd magazijn. Als het voorbereidende werk is gedaan ga je op locaties in het land projecten bezoeken. Daar waar nodig werk je mee met de monteurs om het werk gedaan te krijgen. Je slaat piketten, brengt markeringen aan en zorgt dat je vooraf weet hoe de monteurs het beste hun werk kunnen doen. Ook verricht je projectkeuringen op locatie en voer je een inspecties uit aan bewegwijzering (‘schouwen’). Staan de voorzieningen er nog goed bij? Is er meerwerk noodzakelijk? Je communiceert met kantoor wat er nodig is en of de planning aanpassingen behoeft. Voor de monteurs én voor kantoor ben je het belangrijkste aanspreekpunt.

 

Herken jij jezelf hierin?

Om deze functie succesvol in te vullen is het van belang dat je beschikt over een sterk organisatorisch vermogen. Je overziet het werk en weet daarin de prioriteiten te bepalen. Je weet hoe je collega’s kunt faciliteren en motiveren om optimale prestaties te leveren. Je hebt ruime relevante werkervaring en bent technisch bekwaam. Je vindt het leuk om veel buiten te zijn en om zelfstandig te werken. Je bent erg precies als het gaat om de voorbereiding en uitvoering van projecten. Jij bewaakt de kwaliteitsnormen, vervult een voorbeeldfunctie en bent ook het visitekaartje naar de klant. Je kunt goed communiceren en lost problemen op voordat ze ontstaan. Je hebt het vermogen om snel beslissingen te nemen en je bent klantgericht. Bij voorkeur heb je een afgeronde MBO-opleiding en beschik je over rijbewijs B en een VCA-VOL certificaat of je bent bereid deze te behalen.

 

Wat bieden wij jou? 

Bron Verkeersvoorzieningen biedt een prettige en professionele werkomgeving met veel ruimte om de functie zelfstandig in te vullen. De werkzaamheden vinden voornamelijk van maandag t/m vrijdag overdag plaats met af en toe avond-, nacht- of weekendwerk. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Wij bieden een marktconform salaris (range: € 3000 – € 4500 bruto per maand) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Na een proefperiode krijg je een contract voor onbepaalde tijd.

 

Wil je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je solliciteren? Stuur dan je CV met een korte toelichting naar friso@thoroconsultancy.nl of neem contact op met Friso Luimes (HR-Consultant) op telefoonnummer 06-23490948.

We zien je reactie graag tegemoet!

Bron Verkeersvoorzieningen

Adres Gerdina’s Hof 49
4191 MX Geldemalsen
KVK 75990946
Btw-id NL860470131B01
IBAN NL 42 RABO 0328 0631 93

Certificering

VCA


VCA checklist

ISO 9001


EBN Certification