Kom ons team versterken
Dit zijn onze vacatures

Bron Verkeersvoorzieningen is de specialist op het gebied van bewegwijzering, bebording en verkeersmanagement. Ons familiebedrijf is gevestigd in Geldermalsen en is actief in heel Nederland. We plaatsen (verlichte) borden boven en langs wegen, voetpaden, fietspaden en leveren digitale systemen om verkeersbewegingen te tellen, snelheid te meten, etc. Onze verkeersborden en wegwijzers leiden niet af maar leiden in de juiste richting. Onze klanten en opdrachtgevers zijn landelijke, regionale en lokale overheids- en bestuursorganen. Ons team bestaat uit 15 enthousiaste en bekwame collega’s met een passie voor verkeersveiligheid die het beste willen voor onze klanten én voor de verkeersdeelnemers.

Bron Verkeer
Bron Verkeer

MONTEUR BUITENDIENST BEBORDING

Op zoek naar een uitdagende baan? Bij Bron Verkeersvoorzieningen zijn we op zoek naar meerdere monteurs buitendienst bebording. Klik op bekijk de vacature voor meer informatie.

Bron Verkeersvoorzieningen

WERKVOORBEREIDER / CALCULATOR

Ben jij op zoek naar een rol waarin je veel verschillende werken mag calculeren en vind je het leuk om je calculaties werkelijkheid te zien worden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees verder en misschien wordt jij wel onze nieuwe werkvoorbereider/calculator.

Bron Verkeersvoorzieningen

Adres Gerdina’s Hof 49
4191 MX Geldemalsen
KVK 75990946
Btw-id NL860470131B01
IBAN NL 42 RABO 0328 0631 93

Certificering

VCA


VCA checklist

ISO 9001


EBN Certification