Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een:

Werkvoorbereider / calculator

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het calculeren van aanbestedingen en het opstellen van offertes voor onze opdrachtgevers en je onderhoudt contacten met onze leveranciers. Daarnaast bereid je projecten voor en geef je ondersteuning aan de uitvoering binnen de gestelde planning. Door jouw goede projectcoördinatie worden projecten kwalitatief en binnen de afspraken opgeleverd. 

  • Verzamelen juiste informatie vanuit opdrachtgevers
  • Beoordelen van prijzen van onderaannemers en leveranciers
  • Opstellen projectplanning en inzet bepalen van materiaal/materieel
  • Het bijwonen van interne en externe project overleggen 

Wat breng je mee?

  • Je hebt een MBO 4 of HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de infra richting (diploma vinden wij minder belangrijk).
  • Ervaring is een pré.
  • Je bent zelfstandig, flexibel, klantgericht en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je communiceert gemakkelijk met collega’s, leveranciers en klanten.
  • Je hebt een passie voor nieuwe ontwikkelingen en je wilt deze graag binnen ons bedrijf toepassen. 

Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Ook wanneer je net met je carrière begint, zijn er mogelijkheden.

 

Wat bieden wij jou? 

Bron Verkeersvoorzieningen biedt een prettige en professionele werkomgeving met veel ruimte om de functie zelfstandig in te vullen. De werkzaamheden vinden voornamelijk van maandag t/m vrijdag plaats, in overleg zijn deze uren flexibel in te vullen. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Wij bieden een marktconform salaris (range: € 3000 – € 4500 bruto per maand) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Wil je solliciteren?

Stap gerust in Geldermalsen binnen voor een bak koffie of loop eens mee op één van onze werken en ervaar hoe mooi het werken bij Bron Verkeersvoorzieningen kan zijn.

Wil je graag eerst meer weten, dan kun je uiteraard ook contact opnemen met Piet Bron 0345-582502 of mail naar administratie@bronverkeer.nl.

We zien je reactie graag tegemoet!

Bron Verkeersvoorzieningen

Adres Gerdina’s Hof 49
4191 MX Geldemalsen
KVK 75990946
Btw-id NL860470131B01
IBAN NL 42 RABO 0328 0631 93

Certificering

VCA


VCA checklist

ISO 9001


EBN Certification